Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vaak gevaarlijke verkeerssituaties op de Laan van Avant-Garde in Nesselande

Vaak gevaarlijke verkeerssituaties op de Laan van Avant-Garde in Nesselande

Gepubliceerd: Vrijdag 22 februari 2019 18:31

De Laan van Avant-Garde zorgt volgens verschillende bewoners in Nesselande voor gevaarlijke verkeerssituaties. Vooral de rotonde waarbij de Laan van Dada en de Laan van Avant-Garde elkaar kruisen, bezorgt bewoners van de wijk de nodige onrust.

Anderhalve week geleden werd er op dit stuk een auto total loss gereden. Diana Dander is de eigenaar van die auto. Zij vindt de Laan van Avant-Garde te gevaarlijk, vooral voor kinderen die verderop naar school gaan. Ze vindt het daarom hoog tijd voor maatregelen, zoals het plaatsen van drempels.

Medebewoners delen de zorgen van Diana. Zo vertelt Marja Bos in de Facebookgroep Buurtpreventie Nesselande dat haar auto ook al tweemaal is aangereden in de straat, waarbij de laatste keer de auto total loss werd verklaard. Daarom zijn er in diezelfde groep allerlei oplossingen aangedragen, zoals meer cameratoezicht en betere straatverlichting.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services