Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Two become One brengt Rotterdammers en vluchtelingen bij elkaar

Two become One brengt Rotterdammers en vluchtelingen bij elkaar

Gepubliceerd: Maandag 06 februari 2017 12:12

Nouha el Mansourie wil vluchtelingen en Nederlanders samen brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, organiseert zij het evenement Two become One in het Huis van de Wijk Irene. Nieuwkomers in Nederland en ‘oude’ Nederlanders komen samen om hier kennis over elkaar te delen.

Er worden verschillende kennismakingsspellen gespeeld, zoals speeddaten en improvisatiespellen. “De aanwezigen leren elkaar beter kennen en het helpt voor de vluchtelingen om zich thuis te voelen”, aldus initiatiefneemster Nouha el Mansourie.

Tevens waren er diverse gastsprekers aanwezig zijn, zoals Imad Ben die humanitaire hulp biedt aan oorlogsgebieden, zoals Gaza en Libanon en ook gewerkt heeft als lifeguard in Lesbos, waar veel vluchtelingenboten aankwamen. Hij vertelde meer over het pad van de vluchteling naar vrijheid.

Natuurlijk was er ook ruimte voor een gezellig kletspraatje onder het genot van een hapje en drankje.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services