Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Twee Rotterdamse organisaties in de race voor een Appeltje van Oranje

Twee Rotterdamse organisaties in de race voor een Appeltje van Oranje

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 15:24

Twee Rotterdamse organisaties maken dit jaar kans op een Appeltje van Oranje. Het gaat hierbij om Stichting Euro+Songfestival met het project TALENT4GASTVRIJHEID en Stichting Voedseltuin Rotterdam. Het thema van dit jaar is De Kracht van Samen. Wat betekent dat organisaties vrijwilligers mobiliseren en activeren.

Stichting Euro+Songfestival probeert met TALENT4GASTVRIJHEID door middel van zang vluchtelingen en Nederlanders met elkaar te verbinden. Stichting Voedseltuin Rotterdam kweekt het hele jaar door biologische groenten en fruit om deze mee te geven in de pakketten voor de voedselbank.

Uit heel Nederland zijn veertig organisaties genomineerd voor een Appeltje van Oranje, maar slechts drie van hen krijgen uiteindelijk deze prijs. Een prijs die bestaat uit een bronzen beeldje gemaakt door prinses Beatrix en een geldbedrag van 15.000 Euro.

Meer informatie op stem.oranjefonds.nl.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services