Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Tropische warmte en corona zorgen voor afgelasting Blijdorp Cleanup Day

Tropische warmte en corona zorgen voor afgelasting Blijdorp Cleanup Day

Gepubliceerd: Vrijdag 07 augustus 2020 14:25

Blijdorp Cleanup Day gaat dit jaar niet door. De organisatie van het vervangende evenement van Blijdorp Festival, dat door het coronavirus al eerder was afgelast, zegt het niet verantwoord te vinden om met de tropische temperaturen en de toenemende onzekerheden rondom het virus samen te komen in het Roel Langerakpark.

In dat park zou morgen de schoonmaakactie plaatsvinden. Deelnemers van het evenement zouden dan samen met de organisatie zwerfafval in en rondom het park opruimen. Voor een hapje en drankje konden ze terecht bij foodtruck Chez Jan. De opbrengsten waren bestemd voor Diergaarde Blijdorp die in financiële moeilijkheden verkeert.

“Het project heeft enorm veel potentie als we kijken naar het aantal aanmeldingen en de reacties die we kregen, maar gezondheid gaat voor. De Cleanup Day krijgt zeker een vervolg in 2021”, schrijft Blijdorp Festival, die deelnemers erop wijst dat ze ook zonder de Cleanup Day een verschil kunnen maken.

“Morgen maken we misschien niet samen het park schoon, maar in je eentje kun je ook impact maken. Durf zwerfvuil op te ruimen als je het tegenkomt op straat en winkel duurzamer.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services