Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Trek je hardloophakken aan voor 13e editie Ladies Run

Trek je hardloophakken aan voor 13e editie Ladies Run

Gepubliceerd: Donderdag 14 februari 2019 17:00

Het is weer zover! Traditiegetrouw op 14 februari, kan je jezelf weer inschrijven voor de Ladies Run Rotterdam. De loop vindt plaats op 16 juni 2019. Alle sportieve en gezellige dames worden opgeroepen om er wéér een mooie en succesvolle dag van te maken.

De Ladies Run is al jaren een groot succes onder vrouwen. Dit wordt de 13e editie. De loop is een initiatief van Pink Ribbon die zich inzetten tegen borstkanker. De looproutes gaan elk jaar dwars door het Zuiderpark. Duizenden vrouwen zetten letterlijk hun beste beentje voor op de verschillende afstanden. Bij de finish wacht hen een mooie medaille als aandenken van de prestatie.

Wil je meedoen met je moeder, dochter, zus, oma, nicht of vriendin? Dan kan je jezelf vanaf vandaag inschrijven op de site van de Ladies Run Rotterdam. Het is geen wedstrijd, maar een mooie dag om je grenzen te verleggen en je in te zetten voor een goed doel.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services