Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Toch opening van nieuwe club in Rotterdam

Toch opening van nieuwe club in Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 05 maart 2019 16:10

Na een hoop commotie rond het nachtleven van Rotterdam gaat er toch een nieuwe club open dit weekend. Club Reverse opent aankomende vrijdag de deuren in het voormalige pand van de grote Skihut aan de Schiestraat. De organisatie belooft ouderwetse
gezelligheid.

Op vrijdag 8 maart opent club Reverse de deuren en daarmee start het feestelijke openingsweekend. Iedereen is welkom in in de club, het publiek moet een goede weerspiegeling zijn van de Rotterdamse samenleving volgens de organisatie. De timing van de opening lijkt perfect na de teleurstelling van het bericht dat komst van danceclub Maatschappij voor Volksgeluk in het Merwe Vierhavengebied niet doorgaat. De opening van Reverse verzacht mogelijk de pijn.

Clubgangers kunnen elke vrijdag en zaterdag vanaf 23.30 terecht voor een avondje uit in de oude grote Skihut. Ga jij dit weekend stappen in club Reverse?Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services