Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Tips voor een spetterende start van de zomervakantie

Tips voor een spetterende start van de zomervakantie

Gepubliceerd: Maandag 16 juli 2018 18:15

Maandag 16 juli gaat de zomervakantie officieel van start. Voorlopig geen regen in zicht, alleen zon en een hoop hitte. Tijd om op pad te gaan. Er is genoeg te doen in de stad voor jong en oud. Zo kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar oud voor de 33e keer gebruik maken van het Jeugd Vakantiepaspoort in Rotterdam. De stad biedt deze zomer weer een ruim aanbod aan leuke activiteiten en evenementen.

Deze week vindt er genoeg plaats in het Rotterdam Centrum. Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende speurtochten, pannenkoeken en poffertjes eten voor 1 euro op de Meent en rondleidingen nemen in het Stadhuis en in de Laurenskerk. Mocht de hitte te heftig worden, kan er altijd verkoeling worden gezocht op het Schouwburgplein! Check nu de video voor onze tips!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services