Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Tina knipt al 19 jaar lang de haren op de Middellandstraat

Tina knipt al 19 jaar lang de haren op de Middellandstraat

Gepubliceerd: Zondag 03 november 2019 14:00

In de Middellandstraat bevindt zich Tina’s kapsalon. Een ras echte Middellander die hier al 19 jaar lang haren knipt. Tina en haar team zijn gespecialiseerd in black hair, maar knipt iedereen die binnenkomt.

Klanten zelf zeggen dat je komt voor de service, maar blijft voor de gezelligheid. Tina ziet zichzelf niet alleen als kapster, maar ook als psycholoog. De klanten, voornamelijk vrouwen, delen alles met Tina en zij biedt hen dan ook altijd een luisterend oor. Ze is zo bekend in de buurt dat nieuwe ondernemers altijd eerst even bij haar langs gaan om te vragen naar de straat.

Ook haar kinderen komen hier vaak. Haar zoon komt hier nog elke week voor de gezelligheid en dochter heeft zelfs het vak geleerd en knipt nu ook in de zaak.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services