Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Tender Zomerhofkwartier gaat naar combinatie Leyten – SteBru

Tender Zomerhofkwartier gaat naar combinatie Leyten – SteBru

Gepubliceerd: Donderdag 18 juli 2019 16:33

Het is bekend wie het Zomerhofkwartier gaat ontwikkelen! Een jury bestaande uit ZOHOcitizens, gemeente Rotterdam en woningcorporatie Havensteder heeft de combinatie Leyten – SteBru aangewezen tot winnaar van de tender. Het consortium wil het Zomerhofkwartier ontwikkelen tot een nieuwe volksbuurt en belooft dat daarbij de ZOHO-identiteit met sterke ondernemersgemeenschap blijft bestaan.

ZOHO is een woon-werk gebied in de Agniesebuurt, vlakbij het centrum van Rotterdam. Dit gebied wordt in een tender verkocht. Een tender is een procedure waarbij door middel van inschrijving getracht wordt het gebied zoveel mogelijk volgens vooraf opgestelde kernwaardes te verkopen.

In samenwerking met ZOHO Wijk TV brengt OPEN Rotterdam het komende half jaar een aantal keer 'ZLOG' uit, over de ontwikkelingen in het Zomerhofkwartier. De bewoners van het gebied geven hier zelf vorm aan hún Rotterdam van de toekomst.

In deze eerste aflevering laat Wijk TV zien hoe ZOHO er nu uitziet.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services