Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
SV Hagendoornr-z biedt speciaal programma voor senioren

SV Hagendoornr-z biedt speciaal programma voor senioren

Gepubliceerd: Woensdag 15 mei 2019 14:27

Sportvereniging Hagendoorn Rotterdam-Zuid staat bekend als een sociale vereniging waar gezelligheid voorop staat. Met trots bieden zij nu op een unieke manier sport aan senioren. De fitness-, yoga- en groepslessen zijn zo ingericht dat ze aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroep.

Ouderen zijn in grote mate aanwezig in de omgeving van de vereniging. Aangezien deze doelgroep zich veelal niet thuis voelt in de “budget fitnessketens”, kwam de sportvereniging in Slinge met een alternatief. De ouderen kunnen vanaf heden in een sociale omgeving fitnessen, groepslessen volgen of yogales volgen. Een ervaren en professionele trainer zorgt voor persoonlijke aandacht. Daarnaast kunnen de senioren voor of na de training genieten van een kopje koffie of thee.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services