Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Supportersvereniging Feyenoord steekt club hart onder de riem met spandoeken

Supportersvereniging Feyenoord steekt club hart onder de riem met spandoeken

Gepubliceerd: Vrijdag 20 november 2020 13:59

Het zijn barre tijden, niet alleen voor de spelers van Feyenoord, maar ook voor de supporters van de club. Gevoetbald mag er inmiddels wel weer, maar zo’n lege Kuip doet toch maar wat raar aan op televisiebeelden. Daarom besloot FSV De Feijenoorder, de supportersvereniging van de voetbalclub uit Zuid, een ludieke actie bedacht om toch iets meer sfeer aan het lege stadion te geven tijdens de wedstrijden.

Supporters van de club kunnen één van de 47.212 stoeltjes in het stadion ‘kopen’ voor vijf euro per stuk, waarna er een spandoek over de stoel gehangen wordt. Zo wil de vereniging het stadion toch ‘vol’ krijgen, maar dan op een iets andere manier dan we wellicht gewend zijn.

Alle spandoeken - vrijdagmiddag zijn er al ruim 3.600 verkocht - worden handgemaakt door een klein groepje vrijwilligers. Na het weekend hoopt de vereniging al de eerste spandoeken op te kunnen hangen in de Kuip. Niet alleen individuen, maar ook bedrijven kunnen (tegen een hoger bedrag) een stoeltje ‘adopteren’.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services