Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Succesvolle kerstactie krijgt vervolg: lever je jas weer in voor een ander!

Succesvolle kerstactie krijgt vervolg: lever je jas weer in voor een ander!

Gepubliceerd: Dinsdag 05 november 2019 16:59

Het wordt nu echt kouder buiten… Tijd voor een nieuwe warme winterjas! Dit is niet voor iedere Rotterdammer een vanzelfsprekendheid. Daarom zamelt OPEN Rotterdam dit jaar voor het tweede jaar op rij winterjassen in!

OPEN Rotterdam is vorig jaar met groot succes de Winterjassen-actie gestart. Er werden meer dan 1500 jassen ingezameld en zijn er honderden mensen geholpen aan een warme winterjas. Het wordt een jaarlijkse kerstactie van OPEN Rotterdam samen met stichting BlijeGift, Gaarkeuken Rotterdam en De Vrienden van...

Lever een winterjas(je) in en maak iemand anders blij. Verspreid over Rotterdam zijn er verschillende inleverpunten. Op 18 december worden de jassen tijdens een kerstmarkt in de Bethelkerk uitgedeeld onder mensen die moeten rondkomen van een minimum inkomen.

De inleverpunten zijn:

Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland. Adres: Prins Hendrikstraat 281, 3151 AK Hoek van Holland.

Rotterdam Tourist Information locatie Coolsingel. Adres: Coolsingel 114 3011 AG Rotterdam openingstijden: 09:30 – 18:00

Hulpcentrum Portland aan de Boergoensevliet 24 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend tussen 10 tot 12 uur).

Voor Goed: Rotterdam Impact Agency. Adres: [Heilige Boontjes] Eendrachtsplein 3 - 1B 3015 LA Rotterdam (maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30).

En je kan de jassen natuurlijk ook brengen naar onze redactie op Eendrachtsplein 3, boven Heilige Boontjes! Meer locaties volgen..

Op 18 december maken wij Rotterdammers tijdens een speciale kerstmarkt niet alleen blij met een warme winterjas, maar ook met een lekker soepje en warme chocolademelk. Ook is er een stylist, muziek en een tombola. De jassen die overblijven worden gedoneerd aan Leger des Heils, Victory Outreach en Kledingbank Rotterdam.

Samen houden wij alle Rotterdammers warm! Doe mee!

Spelregels:

- We zijn op zoek naar jassen voor het hele gezin, dus alle maten zijn welkom.


- Jassen, mutsen, handschoenen, sjaals, warme truien, vesten en sokken zijn welkom. We zijn niet op zoek naar andere kledingstukken.

- Zorg dat de jassen en kledingstukken heel en schoon zijn.


 - Wel een mooie jas, maar lukt het je niet om naar een ophaalpunt te komen? Laat het ons weten, en we vinden een oplossing.


Ook (Rotterdamse) organisaties kunnen zich aansluiten bij de actie. Meld je aan en werk met ons samen om weer honderden Rotterdammers blij te maken. Hoe meer jassen, hoe meer vreugd. Wil jij je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: redactie@openrotterdam.nl
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services