Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Studenten Albeda strikken schrijver Joseph Oubelkas met chocolade

Studenten Albeda strikken schrijver Joseph Oubelkas met chocolade

Gepubliceerd: Zaterdag 16 maart 2019 16:43

Met chocolade kun je iedereen overtuigen, dachten de leerlingen van de Bakkersopleiding op het Albeda College. Ze overtuigden de bekende schrijver Joseph Oubelkas om hen een lezing te komen geven met een plaat van chocolade met daarin een QR code. 


De QR-code leidde naar een filmpje van de leerlingen. De schrijver werd geraakt door het initiatief van de studenten en kwam daarom afgelopen dinsdag 12 maart helemaal belangeloos spreken op de locatie Rosestraat.

Joseph Oubelkas is bekend van de boeken '400 brieven van mijn moeder' en 'Gezondheid, Liefde, Vrijheid'. Hij nam de 150 luisteraars mee in zijn levensverhaal, waarin duidelijk werd dat je leven van de ene op de andere dag een dramatische wending kan krijgen. Tijdens een zakenreis naar Marokko werd hij onterecht veroordeeld tot tien jaar celstraf. De 400 brieven van zijn moeder hielden hem al die jaren op de been.
Studenten waren onder de indruk van zijn fascinerende verhaal. Tijdens de meet & greet gaf Joseph nog een tip aan studenten: "Maak wat van je leven, volg je hart, jij bepaalt 100%!’’

Foto: Albeda CollegeMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services