Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Street art en graffiti: zo ontdek je de schoonheid van volgeverfde gebouwen

Street art en graffiti: zo ontdek je de schoonheid van volgeverfde gebouwen

Gepubliceerd: Maandag 22 februari 2021 16:29

Al een aantal jaren staat het oude Correct gebouw aan de Bergweg leeg. De kans voor graffiti kunstenaars om hun werken te vertonen of om hun skills te verbeteren. Samen met kenner van de Rotterdamse straatkunst Daniel, bekijken we deze werken. Want is het nou graffiti of street art? En hoe onderscheid de expert zich van de beginner?

Daniel Claessens groeide op in Bergen op Zoom, maar had pas echt een gevoel van thuiskomen toen hij bouwkunde ging studeren in Rotterdam. De mix van culturen en de diversiteit, zorgde ervoor dat hij echt zichzelf kon zijn. Samen met Dave Vanderheijden begon hij Rewriters010, een platform dat zich hard maakt voor straatkunst in Rotterdam. Daarnaast organiseerde hij samen met Dave POW!WOW! Rotterdam, een festival van muurschilderingen. Al met al de uitgelezen persoon om ons meer te vertellen over de werken aan de Bergweg. 
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services