Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Stormloop bij opening Wijkbedrijf het Lage Land

Stormloop bij opening Wijkbedrijf het Lage Land

Gepubliceerd: Zaterdag 16 september 2017 17:41

“En het raakt me gewoon hoeveel mensen hier aanwezig zijn”, sprak een geëmotioneerde Aad de Kool van Lelie Zorggroep. Er was veel belangstelling voor de opening van Wijkbedrijf het Lage Land in De Burcht. Na maanden lobbyen en klussen brak woensdag eindelijk het moment suprême aan.

Het Wijkbedrijf koppelt zorg en welzijn aan ondernemerschap en moet het hart van het Lage Land worden. Het initiatief bestaat uit zowel een nieuw restaurant als een Netwerk Lounge. De eerste ondernemers gaan al aan de slag, zoals massagestoelspecialist Karine Pacejka. Voor haar is het een mooie kans om ervaring en contacten op te doen.

Op lange termijn moet het project zelfstandig draaien, zonder de hulp van de initiatiefnemers. Ondernemers zouden dan blindelings de weg naar het Wijkbedrijf vinden. Terwijl alle voortrekkers er dus klaar voor zijn, is het nu aan de bewoners om in actie te komen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services