Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Stichting Perla’s Vriend is er voor iedereen in Schiebroek

Stichting Perla’s Vriend is er voor iedereen in Schiebroek

Gepubliceerd: Maandag 13 januari 2020 15:55

In het buurthuis van Schiebroek zit stichting Perla’s Vriend. De stichting probeert een tweede huiskamer te zijn voor de inwoners in Schiebroek. Wekelijks organiseert oprichtster Ingrid activiteiten om jongeren en ouderen zich fijn te laten voelen in de wijk.

De stichting heet Perla’s Vriend, omdat Perla, de dochter van Ingrid, een vriend van iedereen was in de wijk. “Perla hielp iedereen. Ze gaf om mensen, maar door haar ziekte kon ze lang niet zoveel doen als ze echt zou willen”, vertelt Ingrid. Perla had een bloedziekte en is drie jaar geleden overleden.

Vandaag gaat Ingrid koken en organiseert ze een gezellige middag voor de kinderen, iets dat de stichting vaker doet. “Ik denk dat Perla boven aan het genieten is, en ik hoop dat ze dan denkt: zo mijn moeder heeft het toch voor elkaar.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services