Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Stempassen eind deze week op de mat in Rotterdam

Stempassen eind deze week op de mat in Rotterdam

Gepubliceerd: Woensdag 27 februari 2019 17:07

De stempassen voor de Waterschaps- en Provinciale Staten Verkiezingen 2019 van 20 maart liggen volgens de gemeente vrijdag 1 maart op de mat. "We zijn volop in productie van ruim een miljoen poststukken", aldus Astrid Dragt, projectleider verkiezingen Gemeente Rotterdam.

Meerdere mensen vragen zich op social media af waar de stempassen blijven. In Barendrecht zijn de passen vorige week vrijdag al bezorgd en in Tilburg hadden bewoners ze half februari al in de bus. Volgens de gemeente Rotterdam zijn dat kleinere gemeenten en worden de passen daarom sneller verwerkt.

Volgens Dragt is er geen reden voor paniek. "We denken na over wanneer het bij Rotterdammers in de bus valt en wanneer de gemeente bereikbaar is voor bewoners." Bovendien zijn de stempassen binnen de wettelijke termijn van uiterlijk 14 dagen voor de verkiezingen bezorgd. "Vanwege de voorjaarsvakantie is gekozen voor vrijdag 1 maart", aldus Dragt. Ervaring leert dat vanwege de vakantieperiode mensen een hele stapel post hebben. "Wij willen bovenop de poststapel!", zegt Astrid Dragt.
Kan het kloppen dat ik nog geen stempas heb, @rotterdam?

— Johann 🇩🇪🏳️‍🌈🐻👾 (@CanYouImagineI) 21 februari 2019
 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services