Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
STEM UIT DE WIJK: Weinig vertrouwen in de politiek op Zuid

STEM UIT DE WIJK: Weinig vertrouwen in de politiek op Zuid

Gepubliceerd: Donderdag 02 februari 2017 17:14

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen maken we de serie ‘Stem uit de Wijk’. We onderzoeken daarin wat de Rotterdamse kiezers belangrijk vinden. Verslaggever Roelof doet onderzoek in IJsselmonde en vraagt wat de kiezers daar belangrijk vinden.

“Ik ben er eerlijk gezegd nog niet heel erg mee bezig”, is een een veelgehoorde reactie in de wijk. “Ik ben pas net 18 geworden dus verdiep me niet echt in de politiek”. vertelt een jongedame. “Ik vind onderwijs belangrijk”, zegt een ander. “Ik vind ouderenzorg en veiligheid erg belangrijk”, zegt een wat oudere dame.

Op de vraag hoe het met het vertrouwen in de politiek is gesteld zijn de inwoners eensgezind. “Slaperig, ze doen niet veel, terwijl ze toch zien dat er ellende is”, stelt een van de inwoners. “In de gevestigde politieke partijen heb ik eigenlijk heel weinig vertrouwen”. vertelt een man.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services