Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
STEM UIT DE WIJK - We moeten ons niet gek laten maken door allerlei nieuwe partijen

STEM UIT DE WIJK - We moeten ons niet gek laten maken door allerlei nieuwe partijen

Gepubliceerd: Donderdag 23 februari 2017 17:26

Loopgroep Varkenoord van Rotterdam Atletiek loopt tweewekelijks door de wijk en dan worden ook de politieke onderwerpen niet geschuwd. Een van de lopers vindt dat er te veel bombarie wordt gemaakt omtrent de nieuwe partijen in het politieke bestel. Vind jij deze partijen een aanwinst?

“Uiteindelijk gaat het erom dat het land bestuurd moet worden en dan heb je mensen nodig die zich niet gek laten maken”, is de loper van mening. “Ik ben bang dat de sfeer in het land de verkeerde kant op gaat, daar maak ik me wel zorgen over”, laat een andere loper weten.

Tussen de lopers lopen ook een aantal mensen van het AZC Beverwaard mee. “Het lopen heeft wel een sociaal aspect. We nodigen steeds mensen uit het AZC uit om mee te komen sporten en verder is iedereen welkom om mee te doen”, legt trainer Sabinka Dudevszky uit.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services