Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
STEM UIT DE WIJK - Vrouwen verenigen zich op Zuid op Wereldvrouwendag

STEM UIT DE WIJK - Vrouwen verenigen zich op Zuid op Wereldvrouwendag

Gepubliceerd: Donderdag 09 maart 2017 17:38

In Stem uit de Wijk zijn we In Theater Islemunda in IJsselmonde waar internationale vrouwendag gevierd werd. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt 1 ding duidelijk: er is behoefte aan meer vrouwen in de politiek.

“Vrouwen worden nog steeds achtergesteld, daarom zijn we hier. Overal waar je komt zijn te weinig vrouwen”, laat een van de dames meteen weten. “Het is heel belangrijk dat deze dag wordt georganiseerd omdat er nog zoveel vrouwen zijn die niets te vertellen hebben”, vertelt een van de aanwezige vrouwen.

Dat is de gemene deler. Vrouwen moeten gehoord worden. “Het is een belangrijke dag voor alle vrouwen. We laten onze stem ook horen en luisteren naar elkaar. We zijn blij, want het is onze dag vandaag”, zegt ook Chahrazad Ngouia. Zij speelde ook in een toneelstuk waarin ze samen met andere vrouwen hun verhaal vertelden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services