Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
STEM UIT DE WIJK - Kunst- en cultuursector heeft financiën nodig

STEM UIT DE WIJK - Kunst- en cultuursector heeft financiën nodig

Gepubliceerd: Dinsdag 14 februari 2017 17:38

Sanne Lansdaal is cultuurscout in Noord. Ze stimuleert kunstenaars en bewoners om creatieve ideeën waar te maken in de wijk. Wat de kunst- en cultuursector in Noord nodig heeft zijn volgens haar financiën.

‘Net als dat het huis van de wijk financiering nodig heeft, heeft een theater het ook nodig. Er moet een programmering neergezet worden. Festivals moeten voldoen aan reglementen die opgelegd zijn.’ Dit alles moet gefinancierd worden.

Noord heeft al een divers aanbod aan kunst en cultuur. Bijvoorbeeld het Bluegrass Festival, Studio de Bakkerij en Duizel in het Park om er een paar op te noemen. Volgens Sanne is er verbreding en vernieuwing in het aanbod nodig. Maar wat vind jij? Moeten kunst en cultuur gesubsidieerd worden door de overheid? Laat het ons weten.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services