Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
STEM UIT DE WIJK - Kinderen basisschool dansen en rappen voor goed doel

STEM UIT DE WIJK - Kinderen basisschool dansen en rappen voor goed doel

Gepubliceerd: Dinsdag 21 februari 2017 13:49

Bij basisschool RK De Regenboog namen kinderen uit groep 6, 7 en 8 het initiatief om geld in te zamelen voor Malawi. Het is een van de voorbeelden van hoe de mensen uit wijk zich inzetten voor anderen.

De kinderen vroegen een kleine bijdrage aan de mensen die kwamen kijken naar hun dansshow en rapbattle. Veel ouders waren van de partij en gaven geld. Het ging er soms hard toe in de raps. “Weet je wat je moet doen? Als je eindelijk klaar bent met het zoenen van mijn schoen? Ga op zoek naar fatsoen! Oen!” rapt een van de leerlingen. Er werd flink gelachen om de rapteksten.

En er werd natuurlijk geld opgehaald: “We weten nog niet precies hoeveel we opgehaald hebben, maar het is heel veel”, vertelt een van de leerlingen. Vind jij dat zelfredzaamheid van burgers noodzakelijk is of is dat een taak van de overheid? Laat jouw stem horen op onze social media kanalen met #stemuit010.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services