Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Start zeilseizoen op Zevenhuizerplas gaat gepaard met zoektocht naar opvolger bij Lake7 Sailing

Start zeilseizoen op Zevenhuizerplas gaat gepaard met zoektocht naar opvolger bij Lake7 Sailing

Gepubliceerd: Zaterdag 30 maart 2019 14:05

Het 44e zeilseizoen van Lake7 Sailing start op zaterdag 30 maart op de Zevenhuizerplas. Tegelijkertijd kondigt Henk van Gent aan dat hij er na 44 jaar mee stopt en dat er een nieuwe opvolger gezocht wordt voor Lake7 Sailing. Hij blijft nog wel ambassadeur voor Stichting Community Sailing Rotterdam.

Van Gent wil de organisatie overdragen aan de nieuwe generatie. "Ik ben 67 en kan op deze manier niet tot mijn 80e doorgaan." Hij wil zijn tijd en energie nu steken in zeilsportpromotie. "Het is een leuke sport, maar niet veel mensen weten ervan", aldus van Gent. Het opzetten van een Experimenteel Expertisecentrum City Sailing Zevenhuizerplas (EECSZ) ziet hij dan ook als een mooie afronding.

De 44e seizoenstart onder leiding van Henk van Gent is tevens de 5e keer op de Zevenhuizerplas.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services