Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Staan Rotterdammers achter de Nashville-verklaring?

Staan Rotterdammers achter de Nashville-verklaring?

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 17:33

De Nashville-verklaring is de laatste paar dagen veel in het nieuws. Ondertekenaars van die verklaring keuren onder meer een homoseksuele relatie af en vinden het zijn van transgender een zonde. Veel Nederlanders zijn het oneens met de ondertekenaars.

Zo heeft het Humanistisch Verbond als tegenreactie de Liefdesverklaring opgesteld, met daarin tien belangrijke punten voor de vrijheid en de liefde. De gemeente laat vandaag zelfs de regenboogvlag wapperen op het Stadhuis. ‘In onze stad mag je zijn wie je bent en houden van wie je wil’, aldus de gemeente.

Maar hoe staan de Rotterdammers hierin? We gingen de straat op en vroegen voorbijgangers bij het regenboogzebrapad in het centrum hoe hun verklaring eruit zou zien.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services