Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ss Rotterdam viert 60-jarig jubileum met feestelijke activiteiten

Ss Rotterdam viert 60-jarig jubileum met feestelijke activiteiten

Gepubliceerd: Donderdag 13 september 2018 13:27

Het is vandaag 60 jaar geleden dat het ss Rotterdam te water werd gelaten. Dat wordt vanmiddag gevierd met een feestelijke bijeenkomst waarin diverse sprekers vertellen over hun ervaringen met het ss Rotterdam. 

Een van de sprekers is dochter van oud-directeur van de HAL, Agaath Reuchlin. Zij vertelt meer over de totstandkoming van het ontwerp van het schip. Met deze bijeenkomst wordt het startschot gegeven voor het jubileumjaar, waarin veel bijzondere activiteiten plaatsvinden.

In de tien jaar dat het ss Rotterdam aan de kade op Katendrecht ligt, zijn er veel evenementen georganiseerd. Zo kon je er bijvoorbeeld naar een cursus Rotterdams lullen, kon je er de Contemporary Art Fair bezoeken en werden er mini-vakanties voor Rotterdamse kinderen georganiseerd. Bekijk hieronder onze reportages over deze events op het schip.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services