Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Sportieve gezinnen gezocht!

Sportieve gezinnen gezocht!

Gepubliceerd: Vrijdag 15 maart 2019 15:36

Doe jij op 6 april mee aan de NN Kids Runs en ben je al hard aan het trainen? Dan zijn wij op zoek naar jou! OPEN Rotterdam is op zoek naar een echt Rotterdams hardloopgezin om te volgen tijdens het trainen én tijdens de wedstrijd op 6 april.

In het weekend van zaterdag 6 april en zondag 7 april vindt de 39e editie van de NN Marathon Rotterdam plaats. Speciaal voor jonge hardloopliefhebbers worden op 6 april de NN Kids Runs georganiseerd. Kinderen kunnen meedoen aan verschillende afstanden: 1 kilometer voor kinderen van 7 tot 12 jaar of 2,5 kilometer voor kinderen van 10 tot 15 jaar. De deelnemers lopen een stuk van het echte parcours van de Rotterdamse marathon.

Doe jij mee aan een van de Kids Runs? En vind jij het leuk om over hardlopen te vertellen en mogen we jou en je gezin volgen voor een mooi portret? Stuur je motivatie vóór 1 april naar redactie@openrotterdam.nl wie weet komen we binnenkort bij jou langs! Het hele gezin krijgt een hardloopshirt van OPEN Rotterdam cadeau.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services