Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Sportfilm Awards 2019 uitgereikt

Sportfilm Awards 2019 uitgereikt

Gepubliceerd: Zondag 14 april 2019 15:03

De film over voetballer Evgeniy Levchenko, Becoming Lev, heeft de SportFilm Award 2019 gewonnen. De korte documentaire is weliswaar ‘vernoemd’ naar Levchenko, maar gaat niet alleen over de oud-voetballer van onder meer Vitesse. Je maakt ook kennis met Valerii. Een jongen uit het Oekraïense Charkov, die net als een Lev een professionele voetballer wil worden.

Met deze prijs op zak mogen de winnaars Jamillah van der Hulst en Conrad Alleblas dit jaar naar het internationale SportFilmFestival in Milaan! Zondag 14 april is de laatste dag van dit bijzondere filmfestival. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde editie met bijna 4500 bezoekers. Geen tijd om naar de bioscoop te gaan? Ook bij OPEN Rotterdam kun je zondag 14 april genieten van een documentaire over bokser Don Diego Poeder.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services