Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Speeltuin Hoek van Holland op zoek naar herinneringen laatste 65 jaar

Speeltuin Hoek van Holland op zoek naar herinneringen laatste 65 jaar

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 11:50

Speeltuin Hoek van Holland bestaat dit jaar 65 jaar! Daarom is Michelle van Leerdam, penningmeester van de speeltuin, op zoek naar foto’s om een collage te maken, van toen naar nu.

“Er zijn bijna geen foto’s te vinden terwijl de speeltuin echt een begrip is in Hoek van Holland”, vertelt Michelle. “Ik heb wel krantenstukken gevonden, maar geen duidelijke foto’s. Ik heb geen idee hoe het er toen uitzag en wil dat graag weten!”

Tijdens haar zoektocht kwam Michelle erachter dat de speeltuin op 17 juni 1954 al stond ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, terwijl de opening pas in 1957/1958 plaatsvond. “Ze konden geen geschikte locatie vinden”, vertelt Michelle. “Grappig om te weten dat er sinds de jaren 50 niks is veranderd.”

Heb jij een (oude) foto van of in de speeltuin van Hoek van Holland? Maak hier dan een scan van of maak een foto van de oude foto en stuur deze dan naar penningmeester@speeltuinhoekvanholland.nl.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services