Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Sparta viert familiedag met supporters

Sparta viert familiedag met supporters

Gepubliceerd: Zaterdag 20 juli 2019 16:16

De jaarlijkse familiedag van, de net in de Eredivisie teruggekeerde, Sparta Rotterdam wordt op zaterdag 20 juli groots gevierd in Het Kasteel. Met een wedstrijd tegen NAC Breda en feestelijke activiteiten maken zij er een waar spektakel van in Spangen.

De poorten van Het Kasteel openden om 12:00 uur. In het stadion wordt er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen NAC Breda. Vervolgens kan zowel jong, als oud genieten van verschillende activiteiten op het voorplein.

Speciaal voor de kinderen is er een stempelkaart, die ze vol kunnen inleveren bij de hiervoor speciaal ingerichte KidsClub-kraam. Ook is voor hen een kidspersconferentie georganiseerd. Zij kunnen hier vragen stellen aan Bart Vriends, Dante Rigo en Jurgen Mattheij.


Toen Sparta nog niet zeker was van een plekje in de Eredivisie, hadden ze een heel legioen achter zich staan die lovende worden hadden over de club. Bekijk de reportage hieronder terug. Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services