Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Sparta, de hoogst gepositioneerde Rotterdamse club in de Eredivisie

Sparta, de hoogst gepositioneerde Rotterdamse club in de Eredivisie

Gepubliceerd: Dinsdag 08 oktober 2019 15:56

Feyenoord staat bekend als de beste club uit Rotterdam, momenteel moeten de Feyenoorders echter gelukkig zijn met een matige negende plaats in de Eredivisie. Sparta staat daarentegen, door een 2-1 zege op FC Twente dit weekend, na negen speelrondes op plaats vijf.

Vorig seizoen werd er op Het Kasteel nog gespeeld om de Eredivisie te bereiken. Na een tweede plek in de Eerste Divisie bereikten de Spangenaren via de nacompetitie het hoogste Nederlandse voetbalpodium. Het doel dit jaar: niet opnieuw degraderen.

Voorlopig lijkt dit te lukken. Met vijftien punten uit negen wedstrijden is Sparta goed op dreef voor een mooie notering. Maar hoelang blijft de club uit west nog voor Feyenoord? Wij gingen de straat op in Spangen. Bekijk hieronder de reportage.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services