Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Spandoek tegen verhoging pensioenleeftijd op Zuid

Spandoek tegen verhoging pensioenleeftijd op Zuid

Gepubliceerd: Dinsdag 05 maart 2019 16:44

Aan de Pleinweg in Charlois hangt een opmerkelijk spandoek met daarop de tekst “66 jaar = klaar”. Ook hangen er twee grote borden met daarop: “45 jaar is genoeg”. De spandoeken en borden doelen hiermee op de verhoging van de pensioenleeftijden.

Het spandoek en de borden op de gevel zijn van Pim Smit, Vakbondsbestuurder bij het FNV. “Dit spandoek hangt aan mijn huis, nadat we hebben afgesproken in Rotterdam dat de AOW gerechtigde leeftijd vast moet worden gezet op 66 jaar.”

Volgens Pim wil de FNV ook dat mensen met een zwaar beroep maximaal 45 jaar mogen werken. Zij hoeven volgens hem niet te wachten tot ze 66 jaar zijn.

Om dit duidelijk te maken aan de regering demonstreert de FNV op 18 maart op het Malieveld in Den Haag.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services