Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Sophia Kinderziekenhuis brengt De Kuip naar patiënten

Sophia Kinderziekenhuis brengt De Kuip naar patiënten

Gepubliceerd: Maandag 23 april 2018 17:43

De huldiging van Feyenoord was op veel plaatsen te volgen waaronder in de centrale hal van het Sophia Kinderziekenhuis. Hierdoor konden alle kinderen, medewerkers en bezoekers meegenieten van de activiteiten in de Kuip.

De festiviteiten werden uitgezonden op Sophia TV. Deze huldiging was een mooie afsluiting van het sportieve jaar van Feyenoord. Zo vertelt één van de patienten. “Ik heb boven op mijn eigen kamer de finale gekeken.” Helaas kon ze niet naar de Kuip om de spelers toe te juichen, want daar is ze op dit moment te ziek voor. Dus genieten in het ziekenhuis was een geweldig alternatief.

Een van de bezoekers van het ziekenhuis daagt Feyenoord uit voor 2019. “Voor minder dan de beker en het landskampioenschap doen we het niet meer!”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services