Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Songfestival komt naar Rotterdam; wethouder Kasmi reageert

Songfestival komt naar Rotterdam; wethouder Kasmi reageert

Gepubliceerd: Zaterdag 31 augustus 2019 12:19

Ondertussen staan alle websites en kranten er vol mee: Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam. Voor Wethouder Onderwijs, Cultuur en Toerisme, Said Kasmi, is het dus groot feest. De afgelopen maanden heeft de wethouder zich namelijk enorm ingespannen om het festival naar Rotterdam te krijgen.

"Yessss, we hebben 'm binnen!", juicht Said Kasmi. Dat was zijn eerste reactie. Hij vervolgt zijn kreet met: "We hebben keihard gewerkt met alle partners. Het was bloed, zweet en tranen op z'n Rotterdams". Wethouder Kasmi belooft er een groot feest van te maken en voegt er nog eens aan toe dat het songfestival "van alle Rotterdam, voor alle Rotterdammers" is.

Na de bekendmaking van de locatie, volgde er een persconferentie in het Intell Hotel Rotterdam. Tijdens de persconferentie mocht wethouder Kasmi een speciale songfestival tegel in ontvangst nemen van Voorzitter Raad van Bestuur NPO Shula Rijxman. De tegel komt voor Ahoy Rotterdam te liggen.

Mijn Drive

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services