Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Slager en bakker slaan handen in één voor Rotterdams worstenbroodje

Slager en bakker slaan handen in één voor Rotterdams worstenbroodje

Gepubliceerd: Vrijdag 13 april 2018 17:24

Bakker Jordy Klootwijk van Jordy’s Bakery en slager David van Linschoten van slagerij van Linschoten kennen elkaar al jaren en besloten hun twee passies te combineren. Daar is een echt Rotterdams worstenbroodje uit voort gekomen!

Jordy zat vroeger bij de broer van David op school en met enige regelmaat was de bakker in de slagerij van David. “Hij vroeg ‘kunnen we niet iets samen doen met het worstenbroodje?” vertelt David. Zo gezegd zo gedaan. Na veel proeven en testen is er een echt Rotterdams worstenbroodje ontstaan. Het broodje bestaat uit een mengsel van een baguette en een brioche bol. Volgens bakker Paul Roozen van Jordy’s Bakery werkt dat goed samen: “Dat is een combinatie van een krokant en een zacht broodje.”

David is zelf ook gek op de broodjes. Hij eet een flinke dosis in de week: “Ik denk dat je dan wel in de dubbele cijfers moet gaan denken.” Zegt hij lachend. Hij is erg trots op het op het eindresultaat dat sinds januari in de winkels ligt: “Je probeert iets tofs te doen en als dat uiteindelijk wordt beloont met veel klanten die broodjes komen halen dan is dat wel iets moois natuurlijk.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services