Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Sigarenboer De Posthoorn sluit deuren met glimlach dankzij buurtbewoners

Sigarenboer De Posthoorn sluit deuren met glimlach dankzij buurtbewoners

Gepubliceerd: Maandag 02 december 2019 17:04

Sigarenboer de Posthoorn in Delfshaven sluit na zaterdag 29 november de deuren. De eigenaren besluiten na de vele overvallen vervroegd met pensioen gegaan. Buurtbewoners besluiten eigenaresse José in het zonnetje te zetten op haar laatste werkdag.

José kreeg allerlei mooie kaarten, bloemen en drie dinercheques. Hierdoor hopen de bewoners dat José haar tijd als winkeleigenaar in de wijk kan afsluiten met een positieve noot. De zaak is in 32 jaar namelijk dertien keer overvallen. De laatste keer was in oktober. Hierna besloten de eigenaren om de handdoek in de ring te gooien en de zaak dicht te gooien.

Buurtbewoners willen niet dat dit José met een stille trom vertrekt. “We willen graag laten zien dat ze veel voor ons heeft betekend”, vertelt één van de vaste klanten.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services