Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Save the date: drie dagen romantiek in Het Park

Save the date: drie dagen romantiek in Het Park

Gepubliceerd: Zaterdag 20 april 2019 12:30

Voor alle romantiek-liefhebbers is er goed nieuws! De ‘Dag van de Romantische Muziek’ is namelijk uitgebreidt naar het ‘Weekend van de Romantische muziek’. Dit jaar vindt het evenement plaats op drie dagen: 23, 24 en 25 augustus 2019.

Met de uitbreiding groeit ook het programma. Zo is er naast de gevestigde namen uit binnen- en buitenland speciale aandacht voor talent uit onze eigen stad. Het Weekend van de Romantische Muziek wil namelijk een platform zijn voor opkomende musici.

De buurtbewoners van het park bij de Euromast bepaalt het programma van vrijdag 23 augustus. Op zaterdag 24 augustus staat het evenement in het teken van poëzie en op zondag 25 augustus kunnen de bezoekers zoals vanouds genieten van klassieke muziek.

Het evenement werd in 1986 voor het eerst georganiseerd door Stichting Buitengoed. Wat begon als een klein festival is in 32 jaar uitgegroeid tot het grootste klassieke muziekfestival van Rotterdam. Traditiegetrouw worden de bezoekers uitgenodigd zich dit jaar weer romantisch te kleden.

Doe alvast inspiratie op voor jouw outfit en bekijk de reportage die wij in 2015 maakten tijdens de 29e editie van de Dag van de Romantische muziek.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services