Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Samen bidden voor positieve verandering in de stad

Samen bidden voor positieve verandering in de stad

Gepubliceerd: Woensdag 19 september 2018 12:37

De Dag van Verootmoediging vond zaterdag 15 september plaats in de evangelische kerk De Schutse in Prins Alexander. Een dag waar meer dan 400 christenen van verschillende kerken uit Rotterdam bijeen waren om te bidden en vasten voor positieve verandering in Rotterdam. De deelnemers hebben op deze dag hun zonden beleden, vroegen om vergeving, en er heeft verzoening plaatsgevonden, voor herstel in Rotterdam.

Deze dag is al eerder met succes georganiseerd in andere landen en is nu voor het eerst in deze stad, dankzij het Voorgangersoverleg Rotterdam. De initiatiefnemer is Frank Pot, voorganger van de Fire-kerk. Frank: “Volgens de nieuwsbladen is Rotterdam de armste stad van Nederland. Daarnaast is criminaliteit en drugsgebruik toegenomen”. Genoeg redenen voor de bezoekers om God aan te roepen en te bidden. Onze MORE Alexander-reporter Angelica was erbij.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services