Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ruwhel presenteert album met een combinatie van hiphop en theater

Ruwhel presenteert album met een combinatie van hiphop en theater

Gepubliceerd: Zondag 01 september 2019 16:55

Oud MORE reporter en rapper Ruwhel Emers presenteerde zijn nieuwe album Zondes van een Kind met een combinatie van hiphop en theater. Dit deed hij op 31 augustus in een uitverkochte WORM.

Ruwhel is bekend als onderdeel van de rapformatie WatWatIs, bestaande uit Ruwhel, Yellow en DJ Jonchi. Het album Zondes van een Kind is de eerste stap als solist in de carrière van Ruwhel. In samenwerking met Yellow, Productiehuis FLOW, label HARDHEADERZ en FondsPodiumkunsten werd het album tot stand gebracht.

Hoewel Ruwhel gewend is zich bloot te geven in zijn muziek, was de presentatie van het album de eerste keer dat hij zich waagde aan theater. "Theater is een goede aanvulling op mijn album; ik heb echt een verhaal te vertellen. Deze eerste keer theater voelde als vrijheid." Aldus Ruwhel. Ook voor productiehuis FLOW was het een eerste keer; zij begeleidden namelijk nooit eerder een extern talent. Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services