Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Rotterdamse worstenmaker richt zich ook op kroketten

Dinsdag 01 december 2015 11:37

Rotterdamse worstenmaker richt zich ook op kroketten

Wild Vleesch is het bedrijf van Rotterdamse worstenmaker Paul van den Hooven. Het bedrijf dat vijf jaar bestaat, gaat naast worst nu ook kroketten maken. 

Rotterdammer Paul werkte jaren in de sociale sector. Toen hij vijf jaar geleden ontslagen werd, maakte hij van zijn hobby zijn beroep . Paul maakte namelijk al 10 jaar zelf worsten en besloot daarom een worstenbedrijf op te richten. De eerste paar keer dat hij worsten op marktjes verkocht, kreeg hij online en offline veel positieve feedback.

Vijf jaar later maakt Paul niet alleen worst, maar hij geeft ook verschillende workshops, zoals worsten maken en pancetta maken, verzorgt hij speciale BBQ's en staat hij op verschillende markten en braderie├źn. Daarnaast gaat Wild Vleesch nu ook zelfgemaakte kroketten produceren.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services