Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse ondernemers van Clan de Banlieue vieren een nieuwe mijlpaal

Rotterdamse ondernemers van Clan de Banlieue vieren een nieuwe mijlpaal

Gepubliceerd: Maandag 22 april 2019 14:51

De jonge Rotterdamse Ondernemers Richard Lopes Mendes en Sinan Karaca,van het inmiddels bekende street wear merk, Clan de Banlieue blijven grote stappen maken. Zij openen de deuren van een nieuwer en groter pand in Rotterdam Noord aan de Zaagmolendrift. Weliswaar een paar deuren verder van het vorige pand.

Richard en Sinan van Clan de Banlieue timmeren nu al een aantal jaren hard aan de weg en niet zonder succes. Het merk is inmiddels nationaal en zelfs internationaal een groot succes. Het begon allemaal als een kleine droom, zo vertelde Richard ons eerder. “Ik was altijd wel een klein beetje bezig met kleding. Toen ging ik bij een vriend van mij shirts bedrukken en zo is het balletje gaan rollen. In het begin dacht ik nog steeds niet van: hier ga ik mijn brood mee verdienen. Uiteindelijk is dat wel het geval nu”, vertelt Richard Lopes Mendes. Hij begon met het idee voor een schoolopdracht.

De jonge Rotterdamse ondernemers raden andere ondernemers aan altijd hard te blijven werken en nooit te twijfelen aan je dromen. Zij zijn het bewijs dat hard werken kan leiden naar grote successen. “Als ik dan door de stad rijd, kom ik heel vaak mensen tegen die Banlieue dragen. Dat is toch waar we het voor doen. Die voldoening”, vertelt Sinan.

De opening is vandaag van 12.00 tot 22.00. Iedereen is welkom om kennis te maken met het nieuwe pand en de nieuwe collectie. Bekijk ons eerdere gesprek met de jongens.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services