Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse Nicole door naar finale Heel Holland Bakt 2019

Rotterdamse Nicole door naar finale Heel Holland Bakt 2019

Gepubliceerd: Maandag 28 januari 2019 13:54

De Rotterdamse Nicole Meijer staat aankomende zondag in de finale van Heel Holland Bakt. Na een spannende finale kan de Rotterdamse hobbybakker zich samen met deelnemers Maroeska en Anna scharen tot de finalisten van de vijfde editie van de bakwedstrijd van omroep Max.

Uit 500 thuisbakkers die zich hadden opgegeven is Nicole doorgestoten tot de top drie. De 38-jarige Rotterdamse mamma van drie werkt in het dagelijks leven bij de thuiszorg. Bij het bakprogramma scoort ze dus hoge ogen als amateurbakker. Elke week tovert ze weer heerlijke gerechten op tafel, waaronder een bijzondere taart van de Rotterdamse skyline.

Nicole was niet de enige deelnemende Rotterdammer. Ook Vincent, een student van 25, deed mee. Hij liet zich ook inspireren door Rotterdam voor een van zijn bakcreaties. Helaas moest hij in een eerder stadium de wedstrijd verlaten.

Volgende week wordt bekend wie zich de meesterbakker van de 2019 editie van Heel Holland Bakt mag noemen. Wij duimen voor de Rotterdamse Nicole!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services