Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse leerlingen krijgen les van Jandino Asporaat en Claudia de Breij

Rotterdamse leerlingen krijgen les van Jandino Asporaat en Claudia de Breij

Gepubliceerd: Donderdag 14 maart 2019 15:27

Leerlingen van het Wolfert College in Noord krijgen voor het NTR programma De Klas les van bijzondere gastdocenten: Jandino Asporaat en Claudia de Breij. Zij praten met de leerlingen van de Rotterdamse school over onder andere de liefde en zelfontplooiing.

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat heeft het tijdens zijn les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Wat is het effect van je houding op jezelf? Claudia de Breij bespreekt met de klas het universele thema liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

De aflevering met Jandino is zondag 21 april op NPO1 te zien. Claudia en haar klas zijn zondag 12 mei op NPO1 te bewonderen.

In dezelfde reeks geven ook Matthijs van Nieuwkerk en Jan Terlouw les. Zij staan voor de klas op het Montessori College in Nijmegen en geven les over kunst en duurzaamheid.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services