Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse korenmolen bekijken tijdens de Regionale Molendagen

Rotterdamse korenmolen bekijken tijdens de Regionale Molendagen

Gepubliceerd: Zaterdag 20 juli 2019 18:27

De Rozenburgse molen 'De Hoop' is zaterdag 20 juli te bezichtigen in het kader van de Regionale Molendagen. Vandaag zetten de molens in Voorne, Putten en Rozenburg de deuren open. Van de maanden maart tot en met november kunnen bezoekers een kijkje nemen in de molens.

Behalve dat de molens draaien bij voldoende wind, zijn er ook verschillende activiteiten. Bij het bezichtigen van de korenmolen 'De Hoop' is de kans groot dat molenaars Nico Groenheide, Piet Langstraat of Rob Oosterlee een rondleiding geven.

Is het niet gelukt om vandaag een kijkje te nemen? Niet gevreesd. OPEN Rotterdam ging in het voorjaar langs en kreeg een rondleiding van molenaar Nico, die dit al 27 jaar vrijwillig en met heel veel plezier doet.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services