Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse Klimaatmars in weekend Wereldhavendagen

Rotterdamse Klimaatmars in weekend Wereldhavendagen

Gepubliceerd: Woensdag 31 juli 2019 13:47

De grootste klimaatmars in Rotterdam ooit vindt plaats op zondag 8 september, tijdens het weekend van de Wereldhavendagen.

Op de Facebook-actiepagina van de klimaatmars staat het volgende: ‘De Rotterdamse haven is verantwoordelijk voor bijna een vijfde van de Nederlandse CO2 uitstoot. Daarom komen wij gedurende het weekend van de Wereldhavendagen in actie”.

Met de actie eisen de deelnemers van de klimaatmars dat de vervuiler betaalt, de lasten en lusten eerlijk verdeeld worden, de Rotterdamse haven haar verantwoordelijkheid neemt en vergroent en dat het kabinet zich houdt aan de uitspraak van de rechter in de Urgenda zaak.

De afgelopen weken is ook OPEN bezig geweest met een reeks reportages over de verandering van het klimaat. Tijdens de reportages gingen wij de straat op en peilden wij de bewustzijn en gedrag van de Rotterdammer.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services