Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse kandidaat Provinciale Staten op pad met premier Rutte

Rotterdamse kandidaat Provinciale Staten op pad met premier Rutte

Gepubliceerd: Zaterdag 09 maart 2019 17:35

De verkiezingen voor de Provinciale Staten komen er weer aan. Dat betekent campagnetijd en vandaag kwam premier Rutte hoogstpersoonlijk naar Rotterdam om zich ook in de campagnestrijd te mengen.

Volgende week zendt OPEN Rotterdam een reportage uit over drie Rotterdamse kandidaten die zich verkiesbaar hebben gesteld. Onder hen, de Rotterdamse Karima Bouchtaoui, kandidaat nummer 4 voor de VVD in de provincie Zuid-Holland. Zij is moeder van twee kinderen en lid van het Algemeen Bestuur van het waterschap Schieland en de Krimpenerwaard.

Karima vindt het heel belangrijk om jongeren te bereiken en ze te bewegen om vooral te gaan stemmen op 20 maart. Vandaag ging ze, samen met de premier, op pad in de Markthal.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services