Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse initiatieven op Actiedag Sint-Maarten

Rotterdamse initiatieven op Actiedag Sint-Maarten

Gepubliceerd: Donderdag 14 september 2017 12:44

Het eiland Sint-Maarten is flink getroffen door orkaan Irma. Om de bewoners te helpen en geld op te halen, is vrijdag 15 september uitgeroepen tot nationale actiedag Nederland helpt Sint-Maarten. OPEN Rotterdam volgt deze dag Rotterdamse initiatieven. 

OPEN Rotterdam trekt de stad in om bij Rotterdammers langs te gaan die zich inzetten voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint Maarten op deze nationale actiedag. In een speciale uitzending van 010nu op OPEN Rotterdam tv en op openrotterdam.nl kan je vrijdag 15 september vanaf 18.00 uur de reportages hierover zien.
 
Doneren
Via #Giro5125 kun je geld doneren. Het Rode Kruis gebruikt de donaties onder andere om de getroffen inwoners van Sint-Maarten te helpen aan voedsel en benodigdheden voor onderdak. Volg de landelijke actiedag via NOS
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services