Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse Facebook communities maken stadsgids

Rotterdamse Facebook communities maken stadsgids

Gepubliceerd: Zaterdag 04 juli 2020 17:54

Van ‘Vegan Rotterdam’ tot ‘GayRotterdam’, zo’n dertien Rotterdamse Facebook communities kozen de beste hotspots in de stad uit voor eens stadsgids. Afgelopen zaterdag werd het boekje gepresenteerd in één van die hotspots, De Ballentent.

Jeffrey is stadstekenaar en is lid van één van die dertien Facebookgroepen, genaamd Urban Sketches. Samen met andere leden van zijn groep mocht hij enkele hotspots voor de gids uitzoeken in de stad op het gebied van architectuur, een dankbaar onderwerp voor deze internationale groep stadstekenaars. Tevens maakte Jeffrey de illustraties. ,,Het leuke is dat de content uit de lokale gemeenschappen op Facebook komt. Die content komt van ons, de Rotterdammers. Ik denk dat dat anders is dan bij andere reisgidsen’’.

De stadsgids is een initiatief van Facebook Benelux en is gratis verkrijgbaar op verschillende plekken in Rotterdam, waaronder de hotspots zelf.

Wil je meer van Jeffrey zijn werk zien? Hij exposeert zijn werk op het moment in café ‘t Pakhuis in Delfshaven.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services