Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse bibliotheken organiseren poëzie-ochtenden

Rotterdamse bibliotheken organiseren poëzie-ochtenden

Gepubliceerd: Woensdag 11 september 2019 09:41

Volgens de gemeente hebben ongeveer 90.000 volwassenen in Nederland moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. Hierdoor worden er verschillende cursussen en trajecten aangeboden. De poëzie-ochtenden worden georganiseerd door de bibliotheek Rotterdam en vinden plaats op de locaties in Charlois, Feijenoord, Rozenburg, Hoogvliet en Pernis.

Organisator Marian van Gendt legt uit waarom ze dit evenement organiseert: “We vinden het heel belangrijk dat iedereen deel uit kan maken van de samenleving en taal is daar een onderdeel van. Daar staan wij ook voor als bibliotheek.”

In Bibliotheek Feijenoord treden ‘De Troubadours’ op met eigen muziek en kunnen bezoekers eigen gedichten voordragen. Bekijk hier de video.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services