Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdams tassenmerk gemaakt voor en door Rotterdammers

Rotterdams tassenmerk gemaakt voor en door Rotterdammers

Gepubliceerd: Dinsdag 08 oktober 2019 17:23

Rotterdammers Gwendolyn, haar man Virgil en haar nichtje zijn samen een Rotterdams tassenmerk begonnen geïnspireerd op een tas uit Suriname. Deze ondernemers vinden het belangrijk om iets terug te geven aan Rotterdam, daarom worden de tassen gemaakt in Talentenfabriek010.

“Ik had een hele mooie stof uit Suriname gekregen van mijn schoonmoeder,” vertelt Gwendolyn Grant, oprichter van UNU Rotterdam. “Ik kreeg daar veel complimenten over en dacht daar moeten we iets mee doen. “ Zo begon het avontuur voor het merk UNU Rotterdam. De tassen worden gemaakt met een stof die bekend is van de kotomisi, een Surinaams kledingdracht. De tassen worden gemaakt in de Talentenfabriek010, die helpen vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Ik vind het belangrijk dat je sociaal en een maatschappelijk iets bijdraagt aan Rotterdam,” aldus Virgil Grot, oprichter UNU Rotterdam.

OPEN Rotterdam ging langs bij deze bijzondere ondernemers, bekijk de video om hier meer over te weten te komen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services