Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdams hout te koop aangeboden

Rotterdams hout te koop aangeboden

Gepubliceerd: Zaterdag 24 maart 2018 11:21

Op 21 april vindt de tweede Rotterdamse boomstammenveiling plaats. Onder andere boomstammen van gerooide bomen van de Coolsingel worden tijdens deze bijzondere veiling te koop aangeboden. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.

Het afgelopen jaar verzamelde de gemeente stammen van verschillende soorten bomen, zoals platanen van de Coolsingel, een grote beuk uit het Kralingse Bos en een eik van landgoed Delft. De stammen, van ongeveer 2,5 meter lang, hebben een gemiddelde doorsnede van 50 centimeter. Ook gaat een aantal losse planken in de verkoop.

Veiling en kijkdag
De Rotterdamse boomstammenveiling is op zaterdag 21 april van 10.00-12.00 uur bij de gemeentelijke stadskwekerij aan de ir. P. Kosterlaan 20 in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen de kavels hout die in de verkoop gaan vóór de veiling bekijken. Op vrijdag 20 april is er van 09.00-15.00 uur een kijkdag.

Inkorten van de stammen is mogelijk en tegen een meerprijs kunnen de stammen bezorgd worden in Rotterdam.
Houthandelaren zijn uitgesloten van de veiling.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services